header-4
Edith van der Laan

Welkom..

 

op mijn website en wat leuk dat ik jouw interesse als beauty-/bruidsstyliste gewekt heb. Als klein kind wilde ik al altijd alles met mijn handen mooier maken. Waar anderen de haarborstel nog aan het uitvinden waren, maakte ik vanaf mijn hele jonge jaartjes al complete invlechten bij vriendinnetjes. En maakte ik de creatiefste kapsels bij mijn zusjes.. soms wordt je gewoon met iets geboren.

Ik ben Edith van der Laan, inmiddels al 23 jaar hairstyliste en sinds een aantal jaren ook proffesioneel make-up artist. Ik ben gediplomeerde hairstyliste en make-up artist gespecialiseerd in zowel Westerse als Arabische Bruidskapsels en Make-up stijlen.  Dit aan de beste academy, opgenomen in de Vogue Education Guide UK, te Amsterdam.

Ik heb mij gespecialiseerd in bruidjes om hun de beste kennis en expertise te kunnen bieden en daar echt mijn hart ligt. Hiervoor werk ik niet enkel binnen de landsgrenzen. Maar reis ik ook naar het buitenland om bruidjes te voorzien van hun prachtige bruidskapsel en bruidsmake-up, voor de mooiste dag van hun leven. Naast bruidsstyliste zijn werk ik soms ook voor film/tv of andere grote of kleinere producties. Bijvoorbeeld, elke bruid die gaat trouwen is wel bekend met het programma "Say yes to the dress" van Koonings bruidsmode. De grootste bruidsmodezaak tér wereld, waar mijn werk mag schitteren op o.a. de website en hun eigen magazine. Daarbij heb ik verschillende t.v. presentatrices/actrices/zangeressen/modellen mogen verzorgen van een prachtige look. En heb ik o.a. voor de Linda meegewerkt aan de lancering van een nieuw make-up merk op de NL'se markt. Heb ik gewerkt op het Cannes film festifal (Fr). En mag ik Versace toevoegen aan mijn lijstje, waarvoor ik internationale modellen gestyled heb voor een mega show ter ere van al het levenswerk van Gianni Versace. 

 

De veelzijdigheid van mijn werk, maakt elke dag weer speciaal en bijzonder. Ik ben daarom ook blij te mogen genieten van een beroep waar mijn hele ziel en zaligheid in ligt. 

Om te zorgen dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste trends en technieken op het gebied van visagie en hairstyling. Volg ik blijvend trainingen van o.a MAC cosmetics en Masterclasses van wereldbekende Artists. Zo heb ik o.a. een Masterclass van Sir John gevolgd, de Make-up Artist en Beauty Guru van Beyoncé en nog vele andere beroemdheden. Niets gaat en komt zo snel als trends. Ik ben dan ook van mening dat het belangrijk is een eigen style te hebben. Maar ook dat je als styliste continu mee kan gaan met de nieuwste trends op beauty gebied.

Ben je op zoek naar een professionele styliste voor je bruiloft. Die zowel jou als je haar en make-up de juiste zorg en aandacht geeft, om jou als de mooiste bruid te kunnen laten stralen? Of een make-up artist/hairstylist met ervaring voor jouw productie? Neem dan vooral eventjes contact met mij op, ik zie je berichtje met veel plezier tegemoet!

xx Edith