Rose-logo
Jouw bruidskapsel is een heel belangrijk onderdeel, die de gehele uitstraling van jou als bruid beïnvloed. Dat wil je dan wel graag goed en vakkundig gedaan hebben. Zodat je térecht de hele dag mag stralen als de aller mooiste bruid.
tree-right

Werkwijze

ornament-separator

Het plannen van je bruidskapsel kan zowel met als zonder proefsessie. Toch raad ik met proefsessie wel altijd aan. Tijdens een proefsessie kunnen wij namelijk uitvoerig je wensen bespreken. We bekijken of het kapsel wat je graag voor ogen hebt goed tot zijn recht komt bij je met zorg uitgezochte jurk. En maak ik kennis met jouw type haar waardoor de juiste plan van aanpak voor een uiterst top resultaat zorgt op de dag van de bruiloft zelf. Daarbij weet je precies wat je op de dag van je bruiloft mag verwachten. Waardoor je deze met een gerust hart kan beginnen!

 

Een proefsessie plannen we rond de 4-6 weken voor de bruiloft in. Deze zal voor haar en make-up samen max. 4 uur in beslag nemen. Wil je graag meerdere kapsels uitproberen? Dan is het raadzaam om een extra of langere proefsessie in te plannen.  (Geef dit eventjes aan bij de reservering

Heb je een heel mooi bruidskapsel gezien, maar twijfel je of je zelf wel voldoende volume hebt voor zo'n mooi kapsel? Geen probleem. Met behulp van clip-in extensions van 100% natuurlijk haar, kunnen we jou de gewenste volume en/of lengte geven die voor jouw geliefde resultaat nodig is.

Heb je nog geen bruidsaccessoires voor in je haar? In de salon bieden we ook een assortiment haaraccessoires aan. Zo kun je meteen bekijken welke accessoire het mooiste bij jouw kapsel past.

 

Natuurlijk kan het voorkomen bij een last minute bruiloft, of je gaat vanuit het buitenland in NL trouwen of andere reden, dat het voor jou niet mogelijk is om een proefsessie te plannen. In dat geval geen nood. Door middel van goed overleg zorgen we er voor dat je ook zonder proefsessie als een plaatje zal verschijnen op jouw trouwdag.

 

Waar een proefsessie in de meeste gevallen in de salon gedaan wordt, kan ik op de dag van de bruiloft uiteraard op de door jouw gewenste locatie komen. De tijd die je op jouw dag zult moeten reserveren voor je bruidskapsel en bruidsmake-up is 3 uur. Als je prachtige look klaar is, is daar het moment dat je je jurk aan mag. Een mooi bijzonder moment waar ik je met alle liefde nog even bij help. Zodat je helemaal zonder stress volop mag gaan genieten van jouw speciale dag.

tree-right

Charming bride wedding hairstyles

ornament-separator
Ter inspiratie, made with love..
Mooiste- Bruidskapsels
combined-shape-1-bottom

Buiten deze voorbeelden van bruidskapsels kan je ook altijd even een kijkje nemen op mijn pinterest pagina of instagram.