Net als een schitterend bruidskapsel wil je natuurlijk ook met je make-up graag kunnen stralen en maakt het samen met je kapsel je hele bruidslook compleet. Hou je van een mooie naturel bruidsmake-up of mag het voor jou juist net even wat extra zijn? Krijg de bruidsmake-up hélemaal zoals jij die wenst..
Ik werk enkel met professionele merken, zoals o.a. Mac Cosmetics waarmee ik de look creëer die je graag wilt met een zo natuurlijk mogelijk effect en optimale hold.

 

Go natural.. we zijn in een tijd beland waarin we gelukkig steeds bewuster met onszelf en de dingen om ons heen omgaan. Daarom heb ik een prachtige 100% natuurlijke, minerale make-up lijn voor vast in het assortiment opgenomen. Deze lijn is te koop in de salon en binnenkort te bestellen via de website, zodat jij op ieder moment gebruik kan blijven maken van deze mooie producten.
ornament-separator
Als je gaat trouwen wil je niets aan het toeval overlaten, daarom is het fijn om altijd eerst een proefsessie te doen. Zo kan je goed bekijken of de make-up look die jij in je hoofd hebt ook daadwerkelijk bij jou, jouw jurk en het geheel past en je jezelf er prettig bij voelt.
 

Uiteraard kan je een bruidsmake-up ook boeken zonder proefsessie, we zullen dan goed bespreken wat jouw wensen zijn. Hoe dan ook, je zult een stralend bruidje worden!

Door mijn brede assortiment aan producten kan je de bruidsmake-up krijgen die helemaal is zoals jij die wenst. Wil je graag een extra stralend oogopslag? Veel bruidjes kiezen ervoor om naast al hun mooie bruidsmake-up, lashes(kunstwimpers) aan te laten brengen. Deze kunnen je net even dat indrukwekkender resultaat geven.

Een proefsessie voor zowel je bruidsmake-up als bruidskapsel plannen we rond de 4-6 weken voor de bruiloft in. De duur van een proefsessie voor alleen je make-up is maximaal 1,5 uur. Voor je kapsel en make-up samen is dit max. 4 uur.

De tijd die je op jouw dag zult moeten reserveren voor je bruidskapsel en bruidsmake-up is 3 uur. Als je prachtige look klaar is, is daar het moment dat je je jurk aan mag. Een mooi bijzonder moment waar ik je met alle liefde nog even bij help, zodat je helemaal zonder stress volop mag gaan genieten van jouw speciale dag.

Make-up voor Bruiden