Heb je een speciale gelegenheid, ben je bruidsmeisje, gast op een bruiloft, heb je een gala, een zakelijke afspraak, een feestje, etentje o.i.d.. Ook dan heb je alle reden om mooi, verzorgd en zelfverzekerd voor de dag te mogen komen.
Voor een gelegenheidslook, feestkapsel en make-up ben je van harte welkom bij mij in de salon. Een sessie voor je haar en make-up samen duurt ong. 1,5 uur. Je kan aan de hand van een voorbeeld kan je laten zien wat je graag wilt, ideetjes kun je altijd opdoen op pinterest.
Heb je geen voorbeeld en weet je niet precies wat je wensen zijn? Dan kan ik ook op eigen inspiratie jou een mooie feestkapsel en/of make-up geven.
Voor kapsels kun je denken aan:
Een nonchalant of strak opgestoken(Updo/French twist). Mooie krullen, gestyled haar met of zonder onderkrul, vlechten etc.
Voor make-up kan je bijv. kiezen voor:
Een natuurlijke look met nude kleuren, een Marilyn look of juist nog meer glitter en glamour, er is van alles mogelijk.
Ben je te gast op een bruiloft en heeft de bruid mij ook geboekt? Dan geniet je van het voordeel dat ik al op locatie ben voor de bruid, waardoor jou haar en/of make-up met goedkeuring van de bruid ook meteen op diezelfde locatie gedaan kan worden. De meeste bruiden vinden het juist erg gezellig dat ook bijv. hun moeder/schoonmoeder/zus/vriendin aanwezig zijn om zich klaar te maken voor háár bijzondere dag.

Gelegenheidslook

Gelegenheidslook

Hairstyling v.a. € 65,-

Make-up € 65,-

Kunstwimpers/lashes € 12,-

Styling op locatie  op aanvraag

Maak een afspraak voor jouw speciale gelegenheid

Contact

combined-shape-white-top-01
combined-shape-white-bottom-01