bloemen-bruiloft
Charming-ThePerfectWedding

Bron reviews Charming: The Perfect Wedding, enkel eerlijk geplaatste reviews

Deel je ervaring met andere bruidjes en help ze zo een juist overwogen keuze te maken.

Thank you!

Ilona

Als je 100% zeker wilt zijn dat alles goed komt op je bruiloft, dan moet je absoluut voor Edith/Charming kiezen. Wat een absolute topper is dat zeg! Staaltje klasse van het hoogste niveau. Ze denkt overal aan en is pas tevreden als jij dat ook bent, ze heeft me op en top goed verzorgd en heeft m’n dag helemaal compleet gemaakt. Zonder haar was het lang niet zo prachtig geweest als ik me kon wensen. Daarbij is ze ook nog eens ontzettend lief, en had ze snel een goede klik met m’n moeder, zus en vriendinnen waardoor ze ook nog eens een heel fijn gezelschap is. Bedankt voor alles Edith! 

Suzette

Edith neemt echt de tijd voor je. Wanneer je als bruid tevreden bent is zij dat ook. Zelf ben ik altijd bezig met mijn haar en make-up. Ik vond het dan ook super lastig om het uit handen te geven. Ik ben lang op zoek geweest, en na mijn proefkapsel en make-up was ik helemaal overtuigd. Mijn haar (krullen zijn niet uitgezakt) en make-up heeft de hele dag en avond goed gezeten. Echt een aanrader. Ik voelde mij echt mijzelf en iedereen heeft het nog over mijn haar en make-up.

Mariska

Na een slechte ervaring met een bruidsstyliste, was ik vrij sceptisch. Maar al tijdens ons mailcontact voelde het goed. Tijdens de proefsessie werd dat gevoel bevestigd. Ik heb er een stuk voor moeten rijden, maar het was het zeker waard. Op de dag zelf is er nog het eea veranderd in de styling, maar ook dat was geen probleem voor Edith.
Rustig en zorgvuldig werd er ruim de tijd genomen om te zorgen dat alles perfect zat. Ook helpen met de jurk was geen probleem.
Nogmaals onwijs bedankt voor je goede zorgen Edith. Je bent absoluut een aanrader.

Liefs
Mariska

Larissa

Ik ben echt heel erg tevreden! Proef make-up was in 1 keer goed. Hebben we niks aan veranderd. Haar was ook super! En op de dag zelf zag ik er prachtig uit! Alles precies zoals we vooraf besproken hadden. Hele goeie service gekregen!
En Edith is een super lieve meid, die heel goed begrijpt wat je als bruid graag wilt.

Helga

Bij Edith voel je je meteen op je gemak. Ze is heel begripvol, geeft goede informatie en denkt echt met je mee. Ook al regende het tijdens onze fotoshoot, mijn haar en make-up bleven goed zitten en de fotograaf was er ook echt enthousiast over! Heb me de hele dag prachtig gevoeld, hartstikke bedankt Edith!

 

Renate & Marc

Edith is echt een topper! Ze luistert goed naar wat je wilt en stop niet eerder voordat je tevreden bent (of voordat ze zelf tevreden is!). Mijn haar zat de hele dag goed en heb er super veel complimenten over gehad. Ik raad haar zeker aan!

Fleur

Edith heeft op onze bruiloft mijn haar en make-up gedaan. Ten eerste is ze super gezellig en lief! Een aantal weken voor de bruiloft heeft ze een proefkapsel en make-up gedaan, dit zag er erg goed uit.
Op de dag zelf hebben we nog wat kleine dingetjes aangepast aan de make-up, omdat we het erover eens waren dat het dan mooier zou worden dan.
Het kapsel en de make-up was nog vele malen mooier dan tijdens de proef (!) en bleef de hele dag en avond perfect zitten.
Kortom helemaal tevreden en ik raad haar zeker aan!

Nadine

Ga je trouwen, dan moet je echt voor Charming gaan. Edith is namelijk fantastisch en echt de beste!
Wat voelde ik me meteen op me gemak bij Edith, haar spontaniteit, vrolijkheid en vriendelijkheid zorgde ervoor dat ik helemaal mezelf kon zijn en mijn wensen bespreekbaar kon maken, tijdens de proef maar ook op de dag zelf had ik haar niet willen missen! Ik heb zoveel complimenten gehad op mijn kapsel en make-up, ik voelde mij een echte bruid en straalde daardoor volop de hele dag. Ook het contact met Edith tussendoor is heel prettig, ook al is ze ontzettend druk, ze is altijd vriendelijk en je mag alles vragen.
Het is dat ik niet nog een keer ga trouwen:) maar anders wist ik het wel. Mocht ik een andere speciale gelegenheid hebben weet ik je absoluut te vinden. Je bent een topper Edith, Dankjewel!
You made my day.

Xx Nadine

Anita & Robert

Wat een fantastische dag hebben wij gehad. Alles klopte op onze huwelijksdag.
Mede dankzij mijn prachtige haar en make up wat de hele dag goed heeft gezeten. Ik voelde me zo mooi. Ik heb kort haar, maar wat een complimenten heb ik gehad.
Edith is een vrouw met passie voor haar werk. Verder is ze erg gezellig en voel je je snel op je gemak bij haar.

Carola

Op het laatste moment toch nog gewisseld van visagiste en wat ben ik blij dat ik voor Edith heb gekozen. Ondanks dat ze op vakantie was in het buitenland nam ze meteen contact op gezien de korte termijn tot de trouwdatum. Een gezellige proef gehad en op de dag zelf prachtig resultaat afgeleverd. Precies zoals ik het graag wilde!

Jorijn & Manuela

Een spontane aardige vrouw! Ze heeft mijn make-up en haar precies gedaan zoals ik het wou hebben. Ze gaf aan wat perfectionistisch te zijn en dat was ook zeker te zien aan het mooie resultaat. Erg veel complimentjes gehad en ik raad haar zeker aan!

Roy & Marita

We hebben een hele fijne dag gehad mede dankzij Edith.
Begon gelijk al goed met het proefkapsel. Ze had het direct goed en het was nog mooier dan ik verwacht had. Op de dag zelf bleef ze rustig ondanks de enorme tijdsdruk (mijn eigen schuld) en heeft mijn haar en make-up perfect gedaan. Heerlijk dat ze er de hele dag bij was en zo mijn haar/make-up af en toe wat kon bijwerken. Heb me de hele dag mooi gevoeld dankzij haar fantastische werk!
Ik zou Edith bij iedereen aanbevelen. Echt een fijne en lieve vrouw die goed rekening houdt met je wensen en altijd met je meedenkt.

Bianca

Edith is in 1 woord fantastisch! Ze probeert er alles aan te doen om er voor jou te zijn op je dag en alles wordt tot in de puntjes geregeld! Sowieso is het heerlijk om je visagiste en kapster de hele dag bij je te hebben terwijl zij supermooie en relaxte foto’s maakt! Daarnaast is ze supervrolijk, heel erg spontaan en gewoon een lieverd! Ik had haar die dag voor geen goud willen missen!

Michelle

Alles vind ik helemaal top aan Charming. Edith luistert echt naar je wensen. Edith gaf mij een vertrouwd gevoel en ze oefent haar vak met passie uit. Ik voelde mij erg gehoord en begrepen, zelfs toen ik twijfelde aan mijn gekozen bruidskaspel en nog een keer langs wilde komen voor een proefkapsel. Ik voelde mij geen nummertje. Edith is ook nog eens een lieve en gezellige meid. Je kan haar er prima bij hebben. Ze heeft mij zelfs nog uit de brand geholpen met mijn bruidsboeket die een flop was! Tussen de bedrijven door deed ze ook nog even het haar van ons zoontje.
In 1 woord, super!

Louise

Op 25 mei 2018 heeft Edith mijn buidsmake-up gedaan en ook van mijn dochters en zus, ik kan alleen zeggen dat haar werk fantastisch is en dat ze de tijd neemt om je wensen te vervullen met een prachtige resultaat. Edith is zeker een aanrader.

Simone

Ik kan alleen maar zeggen wat een ontzettend fijn mens Edith is. Ze denkt ontzettend met je mee en neemt alle tijd voor je. Zelfs als jij nog twijfelt gaat ze net zo lang door totdat alles 100% naar je eigen wens is! Dat vind ik zo ontzettend fijn, zonder je opgelaten te hoeven voelen stelt ze jou verlangens/wensen boven alles. Daarnaast vonden wij het heel fijn dat Edith de hele dag bij ons was. Ze wist ons nog te helpen met de kleinste dingetjes en was tevens erg gezellig in ons gezelschap. Die klik was er zeker. Ik kan haar dan ook echt oprecht aanbevelen aan iedere bruid en bruidspaar!

Trusanne

Edith is een heel fijn mens om mee te werken. Denk heel goed mee en voelt goed aan wat je als bruidspaar nodig hebt. Zelfs onze gasten waren zeer enthousiast over Edith al persoon en het werk wat ze doet. Voor ons een essentiële bijdrage aan een onvergetelijke dag.

Fiona & Erik

Als eerste instantie hadden we Edith geboekt om een mooie bruidsreportage van ons te maken. Onze eigen kapster zou m’n haar doen. Maar op de dag van onze bruiloft liep dat even volledig mis. Ze was de helft vergeten en door de zenuwen(omdat ze dat dan toch niet vaak doet in de regel, raakte ze een beetje in paniek). En daar was Edith, al snel liep ze daar d’r auto om d’r eigen spullen eruit te halen en niet veel later stond ze met de krultang m’n hele haar te krullen. Haarlak, alles had ze mee. En zo toverde ze m’n hele haar om in een prachtig bruidskapsel. Wat was het mooi geworden! Toen ze toch bezig was, hielp ze m’n man ook meteen met de styling.
We hebben van je genoten Edith dankjewel, je bent voor ons echt een topper!

Madelon & Arthur

Wat hebben we door Edith kunnen genieten van onze bijzondere dag! Edith is een echte rots in de branding. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies van de hoed en de rand hoe een complete bruiloft in elkaar zit. Ze heeft ons letterlijk van dingentjes gered, van het helpen aankleden van de jurk, ringen bijna vergeten, zowel ons als de gasten op de juiste plek klaar laten staan, corsages helpen opspelden, niets is haar te veel. Eigenlijk is ze gewoon volledig all-round.
Samen met haar spontane aanwezigheid en fijne makkelijke klik met onze gasten is ze voor ons absoluut onmisbaar geweest!

Van ons krijgt ze dan ook een Dikke 10!!!

Corry

Edith is echt gewoon iemand waar je je bij op je gemak voelt en weet dat het goed komt. Alles is gewoon duidelijk en zonder verrassingen.
Ook op de dag zelf niets anders dan lof, als of je een weddingplanner erbij hebt. Ze denkt aan alles waar je zelf niet bij stil heb gestaan. Ik zou haar zeker aanraden, van ons een dikke 10.

Reviews Charming, reviews Charming. Reviews Charming, reviews Charming. Reviews Charming, reviews Charming.