Mintenz make-up
100% Natural, pure minerals
Vegan
Cruelty free
Natural sun protection (spf 15)
Even for the most sensitive skin
Breathing soft skin with no mask feeling
No chemical ingredients and nanoparts
100%Natural
symbols good make-up

Natuurlijke make-up

Make-up voor een mooie en gezonde huid!

De minerale make-up van Mintenz is een natuurlijke make-up gemaakt van pure mineralen waardoor zelfs de meest gevoelige huid de make-up goed kan verdragen. Mineralen zorgen voor een betere huidconditie, ze helpen bij het verbeteren en verzachten van de gevoelige en onzuivere huid. Minerale make-up is een hypoallergene poeder die op een natuurlijke wijze de huid beschermt (SPF 15), verzorgt en kleurt.

concealer Mintenz
Natuurlijke oogcreme

Natuurlijk resultaat

De fijne textuur van de poeders zorgt ervoor dat het licht en luchtig aanvoelt op de huid. De mineralen vermengen zich (versmelten) met de natuurlijke huidoliën waardoor het aanvoelt als een zachte crème. Hierdoor worden de poriën niet afgesloten en kan de huid vrij blijven ademen en zichzelf natuurlijk herstellen. Geen masker effect of plamuurlaag gevoel maar een prachtige natuurlijke gezonde egale teint. Je voelt niet dat je make-up draagt.

De make-up is eenvoudig aan te brengen zonder lelijke strepen of kleurverschil. Een vlekkeloos, natuurlijke, zachte en rustige uitstraling als resultaat!

Geen chemische ingrediënten

Steeds meer huidproblemen (allergieën, irritaties) ontstaan door ongewenste stoffen in make-up zoals chemicaliën, nanodeeltjes, synthetische stoffen, conserveringsmiddelen, parfums, talk, etc. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren deze ingrediënten het juist, ook staan deze stoffen er om bekend dat ze huidirritaties en overgevoeligheid kunnen veroorzaken of in stand houden.

nature mascara
Mintenz natuurlijke make-up

Voor verzenden stuur gerust even een mail of appje. Binnenkort alle beschikbare kleuren op de website te zien.

Verkrijgbaar in de salon

Price natural make-up
Price natural make-up