Trouwen en Coronavirus.. twee woorden die bij veel bruidsparen vandaag de dag herhaaldelijk in 1 zin voorkomen.

Wat nu..? Help! Kan ik nog wel trouwen?... Gaat mijn bruiloft nog wel door, door het Coronavirus?!!

trouwen en coronavirus

Grote paniek die toeslaat bij jullie bruidjes en bruidsparen. En terecht dat jullie je zo voelen. Wat heb ik ontzettend te doen met jullie lieve bruidjes en bruidsparen!

 

Voor nu is het helaas zo dat mocht je je bruiloft niet heel klein en intiem willen houden. Je niet de dikke knuffels en tranen van geluk met elkaar intiem zouden willen missen, jullie bruiloft die in ieder geval tot 1 juni gepland staat, helaas uit zouden moeten stellen. Wat vreselijk is!

Natuurlijk kunnen jullie er voor kiezen om nu in deze periode heel klein en intiem te gaan trouwen. En later een spetterend feest geven!

Zo gewenst alsnog in jullie prachtige bruidskleding!

Wel alles compleet annuleren.. en wat nu? Hier komt een hoop bij kijken voor jullie, in bepaalde gevallen zelfs qua kosten. Wat dit allemaal door het coronavirus nog eens extra verdrietig maakt. Als ini mini pleister op die enorme wond kan ik als enigste voor jullie betekenen dat jullie kosteloos jullie bruiloft bij mij kunnen annuleren. Als bruidsstyliste met hart voor haar werk wil ik het jullie namelijk niet nóg moeilijker maken dan het al is.

Zodra jullie nieuwe datum bekend is, geef die alsjeblieft zo snel mogelijk aan mij door. Zodat ik kan kijken of ik de nieuwe datum voor jullie nog kan inplannen.

 

Update:

Inmiddels zijn we de 1 juni alweer gepasseerd. En zijn we met elkaar alweer heel wat informatie rijker. Met vreugde mag ik zeggen dat er toch nog bruidjes zijn die hun bruiloft ondanks alles door laten gaan. Hierdoor heb ik al weer verscheidene proefsessies en bruidjes mogen verzorgen voor hun speciale dag! 😀

We zijn bekend dat bruiloften tot 30 personen en vanaf 1 juli met 100 personen excl. personeel weer mogen. Dat geeft hoop om toch je bruiloft door te laten gaan.

Misschien leuk om te weten dat de bruidjes die ik in deze periode gehad heb, kiezen voor óf geregistreerd partnerschap óf hun bruiloft nu in het klein vieren en volgend jaar een spetterend feest geven. Zo heb je anders dan normaal, 2 keer een heel speciaal feest/speciale dag! Eigenlijk nog ontzettend leuk en gaaf ook! Ik dit geval zou een beperking als een verrijking ontvangen kunnen worden.

Wat jullie ook gaan besluiten te doen, het wordt sowieso onvergetelijk!

Mijn advies is enkel niet te lang met boeken van je bruidsstyliste te wachten. Door de vele verschuivingen gaan we een hele drukke periode tegemoet. Wil je je trouwdatum veilig stellen? Informeer hier direct even naar via deze pagina.


 

Hebben jullie al gedacht aan een winterbruiloft?

Het is misschien niet het eerste waar je aan zou denken. Een jaar uitstellen is ook zo ver weg in ene. Wist je dat je in de winter ook Prachtig kan trouwen?

De meeste bruiden denken terecht aan zo'n heerlijke zomerse dag, stralende zon, warm weer! Lange dagen licht en alles lekker groen buiten.

Maar beeld je eens in hoe tevens de winter ook zo sfeervol kan zijn. Juist eerder donker, overal sprankelende knusse lichtjes, kaarsjes die vroeg aan kunnen. Wellicht versierde kerstbomen die een warme sfeer geven. Of kies voor een creatieve winterthema, hoe mooi kan het zijn!

Trouwen en Coronavirus
Trouwen en coronavirus-

Inspiratie Pinterest

Ik wens elk bruidspaar hoe dan ook, uiteindelijk de dag van jullie dromen toe!
Hebben jullie vragen, twijfelen jullie over bepaalde zaken en vindt je het fijn om advies te krijgen betrekking wat tot dan ook omtrent jullie bruiloft?
Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen. In deze periode help ik jullie allemaal nog steeds met heel veel liefde!
Take care, stay strong.

Liefs Edith

Mail: info@Charmingbride.nl

Gratis wedding day bag t.w.v. € 32,-

Om deze periode iets zonniger te maken, ontvangt Iedere bruid die dit jaar vóór oktober een boeking doet voor haar Bruidskapsel en Bruidsmake-up incl. proefsessie, ongeacht wanneer je gaat trouwen, een super handige gift bag die onmisbaar is op jouw trouwdag t.w.v. €32,- helemaal Gratis!